Start van een droom. Een blog over eten, reizen,leven en genieten.

Print Friendly, PDF & Email
Eindelijk van start….

Waarom een blog beginnen vragen jullie je waarschijnlijk af?
Zoals bij de meeste food lovers broedt er al jaren het idee om een blog te maken over eten.
Eén van de zovele zal je waarschijnlijk denken en misschien heb je wel ergens gelijk.
Ik hoef geen succes of duizenden volgers, maar voeding, eten, koken is een passie en dat wilde ik graag met jullie delen.
Het is vooral een motivatie voor mezelf om te blijven ontdekken, experimenteren, genieten met de meeste fantastische, soms eenvoudigste ingrediënten.

Toveren met ingrediënten

De lekkerste gerechten zijn soms de eenvoudigste, maar wat er vaak vergeten wordt is dat we ook eten met onze ogen….
De combinatie van verschillende kleuren en structuren doen vaak wonderen. Ook de opbouw van je gerecht kan een groot verschil uitmaken. Zeg zelf, we hebben het allemaal liever verzorgd dan op ons bord gesmeten en eigenlijk kost het net zoveel tijd.

Me, myself and I

Zoals de titel het al aangeeft is een klein woordje uitleg over mezelf misschien wel op zijn plaats. Ik ben een 39-jarige vrouw met een uitdagende, maar ook stressvolle job. De onregelmatige uren zorgen er dan ook voor dat grijpen naar iets minder gezond vaak de gemakkelijkste oplossing is. Ik woon in het landelijke Watou in België, vlakbij de Franse grens. Het rijden van mijn werk naar huis brengt me een instant vakantiegevoel. Zalig….

Me myself and i
I’m a Lucky girl

“Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious.”

De blog

Met deze blog wil ik gezondere alternatieven aanbieden en ideeën uitwisselen. Ik ben allesbehalve een gezondheidsfreak. Ten gepaste tijde een vettige hap, wat chips of zoetigheid moet kunnen. We leven tenslotte maar één keer hé. 😉 Maar genoeg gepalaverd. Tijd voor actie. Veel lees- en kookplezier. Laat jullie gerust horen bij vragen opmerkingen of suggesties.

Tot binnenkort.
Biene

https://www.facebook.com/Bientjeskitchen/

 

2 gedachten over “Start van een droom. Een blog over eten, reizen,leven en genieten.”

 1. Je hebt inderdaad gelijk ik zit er ook altijd aan te denken om een blog te beginnen over eten.
  Maar ik heb het eigelijk nooit gedaan.
  Maar door dit artikel ben ik van plan om het toch te doen.
  Dankjewel!

  1. Dag Sanne,
   Eerst en vooral bedankt voor je mailtje. Ik zou zeggen zeker doen.
   Het is bij mij nooit de bedoeling geweest om professionele blogger te worden.
   Eerder een hobby om mijn passie voor koken te delen.
   Fijn om te horen dat ik je geïnspireerd hebt.
   Als je blog een feit is, geef dan zeker een seintje. Je hebt er dan een volger bij ;).
   Groetjes Sabine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.